Dakveiligheid | Innodak
18
page-template-default,page,page-id-18,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Dakveiligheid

Veilig werken op hoogte begint met vertrouwd en eersteklas materiaal. Met MARQ kiest Innodak voor innovatieve veiligheidsproducten van topkwaliteit om dakveiligheid te verzekeren. Deze veiligheidsproducten zijn snel en gemakkelijk te gebruiken en garanderen dakveiligheid in elke situatie. Alle MARQ-producten zijn ontworpen en geproduceerd in Nederland met uitsluitend gebruik van Europese materialen. Dit zorgt voor kwaliteit welke eenvoudig te bewaken en te corrigeren is. Grip op materiaalgebruik, zeker van kwaliteit.

 

 

 

 

MARQ

Dakveiligheid is een belangrijk speerpunt wanneer er op hoogte wordt gewerkt. Zo moet er rekening gehouden worden met de gestelde veiligheidsvoorzieningen. Bij Innodak begint veilig werken op hoogte met vertrouwd en eersteklas materiaal. Daarom kies Innodak voor MARQ, een fabrikant van klim- en valbeveiligingsproducten. Het is belangrijk dat er met vertrouwd en eersteklas materiaal wordt gewerkt wanneer men veilig op een bepaalde hoogte aan een dak wil werken.

MARQ biedt kwaliteitsproducten door innovatieve veiligheidsproducten aan te bieden met een topkwaliteit. De producten zijn snel te installeren, hierdoor kan de veilige situatie snel en makkelijk gegarandeerd worden. De producten van MARQ worden ontworpen door technische ontwerpers in Nederland. Daarnaast worden de producten eveneens geproduceerd in Nederland met uitsluitend gebruik van Europese materialen. Dankzij deze keuze is er gezorgd voor kwaliteit waardoor er veilig gewerkt kan worden met MARQ. Doordat het in eigen land wordt ontworpen en geproduceerd kan deze topkwaliteit streng en eenvoudig worden bewaakt en eventueel te corrigeren. Grip op materiaalgebruik, zeker van kwaliteit!

 

Dakveiligheid verzekerd met MARQ

MARQ maakt producten die slimmer, sterker en veiliger zijn. Producten die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen die binnen Nederland gesteld worden. MARQ produceert en biedt al jaren een breed scala aan klim- en valbeveiligingsproducten aan. Kwaliteit staat bij MARQ hoog in het vaandel waardoor de dakveiligheid is verzekerd.

 

 

MARQ_logo

 

 

 

Dakveiligheid bij Innodak

Bij Innodak is kwaliteit een belangrijk speerpunt. Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in dakrenovaties, nieuwbouwprojecten en dakonderhoud. Bij deze activiteiten speelt dakveiligheid een belangrijke rol. Door de keuze voor MARQ kunnen dakrenovaties, dakonderhoud en dakinspectie veilig uitgevoerd worden. Innodak Staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Op ons kunt u rekenen van de start tot de finish. Bent u benieuwd wat wij voor uw dak kunnen betekenen? De dakveiligheid kunnen optimaliseren? Of naar andere mogelijkheden van Innodak voor u? Neem dan contact met ons op. U kunt ons altijd vrijblijvend bellen 088 500 2900 of mailen naar info@innodak.nl.

Onze dakveiligheidregio’s

Innodak is er voor elk dakproject, of het nu gaat om dakrenovatie, -onderhoud, -inspectie of veiligheid. Staat uw plaats er niet tussen? Innodak heeft een landelijke dekking. Neem contact met ons op om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen door te bellen naar 088-5002900 of te mailen naar info@innodak.nl.