Dakveiligheid

Maak een afspraak

Werk veilig op elke hoogte

Werken op hoogte kan gevaarlijk zijn. Daarom wilt u de hoogste mate van veiligheid voor uzelf en uw medewerkers. In de Arbowet is zelfs vastgelegd dat u als werkgever verplicht bent om valgevaar te voorkomen bij een werkhoogte boven 2,5 meter.

Veilig werken staat voorop    

Innodak gebruikt alleen goedgekeurde materialen en producten, want veilig werken staat altijd voorop. Daarnaast adviseren wij ondernemingen over de beste manier om veiligheidsmaterialen op grote hoogte toe te passen.

Inmiddels heeft Innodak een uitstekende naam opgebouwd met verschillende projecten rondom dakveiligheid. Zo plaatsten wij ankerpunten en kabeltrajectsystemen op groendaken, maar ook op maat gemaakte trappen, kooiladders en slimme valbeveiligingen op gebouwen.Erkend door Ensafe en Marq

Innodak is erkenninghouder van het Nederlandse Ensafe, dat onder de merknaam Marq klim- en valbeveiligingsmaterialen levert. Daarmee waarborgen wij dakveiligheid in elke situatie, en past de erkenning door Ensafe binnen hun kwaliteitsvisie over dakveiligheid en het op de juiste wijze installeren van de Marq-producten. Onze medewerkers beschikken over de hoogst haalbare kennis en vaardigheden voor het adviseren, samenstellen en in gebruik nemen van de veiligheidssystemen. In samenwerking met Ensafe bieden wij ook trainingen in het gebruik van de Marq-producten.

 

Bovendien kunt u gebruik maken van het Marq Service Plan, dat gebouweigenaren alle zorg voor een optimaal functionerende werkplek tijdens de hele exploitatieperiode uit handen neemt.