Allround servicemedewerker

Ben jij leergierig en wil je graag afwisseling in je werk? Ga dan aan de slag als allround servicemedewerker bij Innodak en kom erachter waar jouw kracht ligt.

Projectleider

Als projectleider ben je betrokken bij de uitvoer van onze projecten. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid en arbeidsbezetting en houdt contact met onze leveranciers, zodat de dakdekkers op tijd van voorraad worden voorzien.

Voorman Dakdekker

Als Voorman Dakdekker heb jij de leiding over een ploeg Dakdekkers. Je bereidt dakwerkzaamheden voor en zorgt ervoor dat je collega's hun taken goed en veilig uitvoeren. Uiteraard help jij ook hier en daar een handje mee bij het uitvoeren van dak- en sloopwerkzaamheden.

Dakdekker

Als Dakdekker bereid je dakwerkzaamheden voor en voer je dak- en sloopwerkzaamheden uit. Ook het repareren en onderhouden van daken behoort tot je takenpakket.

Servicemonteur

Als Servicemonteur ben je vooral betrokken bij het afhandelen van lekkagemeldingen en voer je regelmatig onderhoudsinspecties uit bij onze klanten. Je documenteert alles in onze eigen digitale omgeving en weet hoe je moet omgaan met procedures en richtlijnen.

Uitvoerder

Als Uitvoerder ben je betrokken bij de uitvoer van onze projecten. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid en arbeidsbezetting en houdt contact met onze leveranciers, zodat de dakdekkers op tijd van voorraad worden voorzien.