Wij zijn Innodak.

Maak een afspraak

Over ons

Al meer dan 85 jaar is Innodak een dakrenovatiebedrijf van betekenis. Als vakkundige en ervaren dakspecialist zijn wij in staat voor elk dakproject een gedegen en praktijkgericht advies op te stellen vanuit onze vestigingen in Boxtel en Amsterdam.

Onze dienstverlening houdt echter niet op bij het opleveren van een dak. Onze deskundigen staan klaar om het dak jaarlijks te reinigen, te inspecteren en preventief te repareren. Daarbij geven ze een gedegen advies voor de korte en lange termijn. 

Bij Innodak staat innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze daken milieuvriendelijker of robuuster te maken. Daarnaast kijken we graag met een creatieve blik naar nieuwe dakoplossingen. Zo kan de ruimte op een dak vaak beter benut worden door middel van zonnepanelen of daktuin. We informeren u graag over de mogelijkheden. 

Certficaten

Innodak staat voor kwaliteit. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen, hebben we verschillende certificeringen behaald, waarvoor we dag in dag uit aan strenge eisen moeten voldoen. We zijn trots op onze prestaties en nemen die trots graag mee in elk project wat we doen. 

SGS BRL 4702
+
SGS VCA**
+
Vebidak logo
Vebidak
+

Wij werken met erkende merken

MARQ
Rooflife
Derbigum
Iko roof
Resitrix
Soprema logo
icopal logo

Wij zijn aangesloten bij TopLevel

Logo toplevel

Innodak is aangesloten bij TopLevel, een collectief van 14 dak-specialisten in heel Nederland. Onze gecertificeerde vakmensen zijn de besten in deze regio en zorgen samen met onze TopLevel-collega’s voor een landelijke dekking bij calamiteiten of spoedklussen.


Binnen Toplevel bundelen wij onze krachten om u de snelste, beste service en dak-systemen aan te bieden voor een optimale prijs. Samen tillen wij dak-onderhoud naar een hoger niveau. Toplevel bedrijven zijn VCA gecertificeerd en beheren hun kwaliteit volgens het KOMO proces certificaat (BRL4702).


Binnen Toplevel kunt u kiezen voor: 

  • Calamiteitenservice 
  • Onderhoud
  • Inspectie & Advies
Lees meer over Toplevel

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Innovatieve en duurzame oplossingen hebben bij Innodak de hoogste prioriteit. Het is voor ons meer dan alleen een motto, maar is in de loop der jaren zelfs een manier van werken geworden. We blijven altijd kritisch op ons eigen werk en functioneren en vragen dat anderen ook te doen. 

We kijken doorgaans verder dan alleen naar een dak. We brengen onze idealen graag in de praktijk, met oog voor mens en maatschappij.   

menselijk kapitaal
Menselijk Kapitaal

Onze medewerkers zijn ons kapitaal en dat koesteren we. De veiligheid van onze medewerkers gaat boven alles. Een valbeveiligingssysteem behoort daarom tot onze standaard uitrusting en er zijn te alle tijden zes bedrijfshulpverleners aanwezig.

Leertraject
Leren en Werken

Innodak werkt aan een op maat gemaakt voor elke medewerker. We stimuleren onze medewerkers om zich te ontwikkelen, uitdagingen aan te gaan en het beste uit zichzelf te halen. Je kunt pas daken innoveren als je eerst jezelf innoveert.

jongeren
Jongeren

We helpen jongeren graag om te bouwen aan hun eigen toekomst. Als erkend leerbedrijf hebben we vier stagiairs in dienst, elk met hun eigen leermeester. De aandacht en investering betaalt zich vrijwel altijd terug in kennis en kunde.

huisvesting
Huisvesting

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen begint voor Innodak bij ons eigen bedrijfsgebouw. Dit is milieuvriendelijk gebouwd met onder meer mos/sedum, zonnepanelen en zonneboilers. Restmaterialen worden opnieuw gebruikt en sloopmateriaal krijgt een tweede leven.

Recycling
Recycling

Bij Innodak proberen we verspilling zoveel mogelijk tegen te gaan. Oude bitumen dakbedekking gaat in de recycling om weer als nieuw het dak op te gaan en restmaterialen worden verwerkt voor de wegenbouw. Grondstoffen die eindig zijn, vragen immers om verantwoord hergebruik.

Goede doelen
Goede doelen

Als we onszelf in de ogen kijken, kijken we ook naar anderen: Innodak maakt zich sterk voor het lot van zieke of verzwakte kinderen. Daarom steunen wij Stichting Energy4All, ten behoeve van kinderen met een stofwisselingsziekte, en Stichting FLOWGI, dat zich inzet voor arme en weeskinderen in Indonesië.