Van Ambacht tot Innovatie

Vraag offerte aan

Dakrenovatie & -aanleg

Een dak kan om meerdere redenen toe zijn aan vervanging. Als er brand- of waterschade is ontstaan, ligt het voor de hand dat een dakreparatie noodzakelijk is. Soms is de schade echter zo groot dat een simpele reparatie niet volstaat en een complete renovatie een betere investering is. Een gerenoveerd dak gaan minimaal 20 jaar mee, mits het goed wordt onderhouden.

Daarnaast is het ook mogelijk om een dak te vervangen vanwege duurzaamheidsredenen. Vaak kunnen er nieuwe isolatietechnieken worden toegepast, waardoor u uw energieverbruik fors kan terugdringen. Zo draagt u bij aan een gezond milieu, terwijl u bespaart op energiekosten. 

Erkend verwerker van:
Derbigum logo iko logo
Dak met witte kiezels

Referenties

Dak met zonnepanelen
Zonnepanelen

Gemeente Huizen / Oisterwijk

+
Modern dak
Nieuwbouwdaken

Strijp-R Eindhoven

+
Dakrenovatie

Stadskantoor Culemborg

+
Wit dak
Dakrenovatie

Vakschool Sint Lucas

+

Dakveiligheid

Werken op grote hoogte brengt de nodige risico’s met zich mee. Daarom gebruiken we bij Innodak enkel goedgekeurde materialen en producten. We geven graag advies over het toepassen van veiligheidsmaterieel op grote hoogte.

Innodak is een erkend gebruiker van MARQ-producten. MARQ levert onze klim- en valbeveiligingsmaterialen, waarmee we dakveiligheid in elke situatie kunnen waarborgen. MARQ is een Nederlands merk dat uitsluitend gebruikmaakt van Europese leveranciers. Daarmee kan MARQ voldoen aan de strenge kwalitieitseisen en veiligheidsnormen die Innodak stelt. 

Erkenninghouder:
MARQ
Dak vliegveld

Referenties

Innodak
Dakveiligheid

Groendak

+
Ijzeren trap
Maatwerk Trappen

NS Station Weert

+
Wit dak
Valbeveiliging

Oss

+
Dak met gras
Dakveiligheid

Diverse locaties

+

Duurzame Daken

Vaak word een (plat)dak beschouwd als loze ruimte, terwijl die vierkante meters juist zo nuttig kunnen zijn. Bij Innodak zoeken we graag naar innovatieve en creatieve oplossingen om een dak een nóg belangrijkere functie te laten vervullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opslaan van zonne-energie of het aanleggen van een daktuin.

Groendaken zijn beter voor het milieu verbeteren de warmte- en geluidsisolatie, verhogen de levensduur van een dak en zorgen voor gezelligheid. Samen met ons zusterbedrijf MOSS adviseren wij u graag over het aanleggen van een daktuin of een groendak. 

Partner van:
Makers of sustainable spaces klein

Referenties

Terrasdak

Oosterpark Amsterdam

+
Dak met gras
Groendak

Onderwijsboulevard Den Bosch

+
Groendak

Gemeentehuis Meierijstad

+
Daktuin
Intensief Groendak

Gemeentehuis Oisterwijk

+
Dak met mos
Groendak

Maurikcollege Vught

+

Onderhoud & Inspectie

In noodgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar op 088-5002900

Voorkomen is beter dan genezen. Door uw dak regelmatig te laten inspecteren, kunnen wij eventuele gebreken of verouderingen vroegtijdig signaleren. Daardoor kunnen we op het juiste moment ingrijpen en voorkomen we onverwachte kosten en calamiteiten. 

 Met een prestatie- of onderhoudscontract bieden wij u waterdicht dakonderhoud voor de korte en lange termijn. Zo bent u als gebouweigenaar zeker van een dak waar u geen omkijken naar heeft en weet u precies hoeveel u jaarlijks aan onderhoud kwijt bent. 

Rubber dak branden

Referenties

Bedekt dak derbicolor
Dakrenovatie

Amphiaziekenhuis Breda

+
rond wit dak
Dakrenovatie

Stadskantoor Culemborg

+
Dak treinstation
Perrondaken

NS Station Boxtel

+
Dak vliegveld
PVC Dakbedekking

Hangar 73, Schiphol Oost

+