Dakrenovatie - Innodak
307
page-template-default,page,page-id-307,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Dakrenovatie

Is uw dak toe aan vervanging? Dan vindt u bij Innodak de juiste partner. Innodak is begonnen in 1933 en uitgegroeid tot een bedrijf wat gespecialiseerd is in daksystemen, zonnepanelen, dakrenovatie, onderhoud en inspectie. Dakrenovatie is bij Innodak een erg belangrijk speerpunt, zo is het aantal daken wat wij mogen renoveren en onderhouden enorm toegenomen. Door de jarenlange ervaring zijn wij sinds de oprichting uitgegroeid tot specialist op het gebied van dakrenovatie.

 

Waarom een dakrenovatie?

Dakrenovatie kan dankzij verschillende redenen noodzakelijk zijn. Het kan zijn dat een dak is verouderd, schade heeft of is vervuild. Het is verstandig om een verouderd dak tijdig te vervangen om op die manier grote schades te voorkomen. Wanneer een dak al last heeft van schade, denk aan water- of brandschade, kan dit hersteld worden. Wanneer het niet hersteld kan worden en de schade zo ingrijpend is dat een simpele reparatie niet volstaat raden wij een totale dakrenovatie aan. Een nieuw dak is een waardevolle investering, zo gaat een gerenoveerd dak minimaal 20 jaar mee, mits het goed wordt onderhouden. Daarnaast wordt het aanzien sterk verbeterd wanneer een verouderd dak wordt gerenoveerd.

Innodak dakrenovatieDoor regelmatig dak inspecties uit te voeren kunnen eventuele schades op tijd opgespoord en gerepareerd worden. Tegelijkertijd wordt middels dakinspectie achterstallig onderhoud voorkomen. De specialisten van Innodak staan klaar om uw dakinspectie uit te voeren. Wij bieden verschillende prestatie- en onderhoudscontracten aan voor een waterdicht dakonderhoud voor de korte en lange termijn.

 

Het eindresultaat

Het belangrijkste eindresultaat van een dakrenovatie is niet alleen de oplevering maar ook de service. Wij bieden een innovatieve service aan waar wij met u onderhouds- of prestatiecontracten af sluiten. Op die manier zorgen wij voor het dakonderhoud om zo de kwaliteit van onze daken te behouden.

 

Innodak dakrenovatie

Dakrenovatie is erg belangrijk wanneer u nog lang gebruik wilt maken van een bedrijfspand, zo staat de kwaliteit en milieuvriendelijkheid voorop. Hier speelt Innodak dan ook goed op in met de daken. Innovatieve daken zorgen voor een vermindering van het broeikaseffect op lange termijn en uiteindelijk ook het energieverbruik. Met een dakrenovatie zullen de energiekosten dusdanig worden verlaagd waardoor u eenvoudig uw investering kunt terugverdienen. Wij lopen graag voorop in het aanbieden van duurzame oplossingen aan u.

Kortom, Innodak is de geschikte partner voor een dakrenovatie. Innodak staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij repareren en renoveren kleine of grote projecten en houden graag de onderhoud bij. Heeft u vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, bel naar 088 500 29 00 of stuur een mail naar info@innodak.nl.

 

Innodak dakrenovatie bij u in de buurt

Innodak heeft een landelijke dekking. Staat uw buurt er niet bij? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.