Over Innodak - Innodak
15131
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15131,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Over Innodak

Al meer dan 80 jaar specialist

Innodak is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van degelijke dakrenovaties, nieuwbouw projecten en dakonderhoud.

Dankzij onze ruime ervaring en vakkundigheid zijn wij in staat voor elk dakproject een gedegen en praktijkgericht advies op te stellen vanuit onze vestigingen in Boxtel en Amsterdam. Het eindresultaat van onze diensten is niet de oplevering van een dak. Wij ontzorgen u graag! Dankzij servicegerichte onderhouds- of prestatiecontracten af te sluiten met Innodak is dat mogelijk. Op die manier ontzorgen wij gebouweigenaren in de zorg voor het dakonderhoud.

Onze deskundigen staan klaar om het dak jaarlijks te reinigen, te inspecteren en preventief te repareren, met daarbij een gedegen advies voor de korte en lange termijn. Voor advies bent u ook aan het juiste adres. Wij geven graag meer informatie over groendaken, sedumdaken, daktuinen of bijvoorbeeld een dakterras. Wilt u meer informatie over daken en de mogelijkheden voor uw pand? Stuur dan een e-mail naar info@innodak.nl. Innodak staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Een groot deel van onze werkzaamheden bestaan uit het renoveren van daken, zowel grote als kleine projecten. Innodak is de geschikte partner.

Op Innodak kunt u rekenen, van start tot finish.

Onze certificitaten.

Met trots hebben wij deze certificaten behaald, en met trots presenteren wij ze aan u.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Innovatief in milieuvriendelijke daken is voor Innodak meer dan een motto. Het is onze manier van werken. Noem het maatschappelijk verantwoord ondernemen. En daarin gaan we ver. We kijken onszelf in de ogen. Laten anderen kritisch naar ons kijken. Om toe te zien dat we de ideeën die wij uitdragen zelf in de praktijk brengen.

Menselijk kapitaal

Onze medewerkers zijn ons kapitaal. En die koesteren we. Veiligheid gaat boven alles. Een valbeveiligingssysteem behoort tot de standaard uitrusting van iedere medewerker. VCA** en BTR (veilig aan het spoor werken) horen daarbij evenals zes bedrijfshulpverleners.

Leren en werken

Bij Innodak nemen we onze verantwoordelijkheid als het om opleiden gaat. We willen dat onze medewerkers zich ontwikkelen, nieuwe uitdagingen aangaan en het beste uit zichzelf halen. Dat vraagt om een persoonlijk opleidingsplan en een leven lang leren. Je kunt pas daken innoveren als je eerst jezelf innoveert.

Jongeren

Jongeren hebben bij ons een toekomst. Als erkend leerbedrijf hebben wij vier stagiairs in dienst. En eigen leermeesters. Jong en oud inspireren elkaar. Deze investering betaalt zich terug in continuïteit in kennis en kunde.

Huisvesting

Maatschappelijk verantwoord ondernemen begint voor Innodak dicht bij huis: het eigen bedrijfsgebouw. Dit is milieuvriendelijk gebouwd met onder meer mos/sedum, zonnepanelen en zonneboilers. Restmaterialen worden opnieuw gebruikt. Sloopmateriaal krijgt een tweede leven.

Recycling

Als bijdrage om de klimaatdoelen van Kyoto te halen hebben we een eigen manier van werken: koud kleven en zo min mogelijk open vuur. Oude bitumen dakbedekking gaat in de recycling om weer als nieuw het dak op te gaan. Restmaterialen worden verwerkt voor de wegenbouw. Want grondstoffen die eindig zijn, vragen om verantwoord hergebruik.

Goede doelen

Als we onszelf in de ogen kijken, kijken we ook naar anderen: naar kinderen die ziek zijn. Kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Iedere zieke is er een te veel. Daarom steunen wij de Stichting Energy4All. Daarnaast steunen wij ook Stichting FLOWGI. In Indonesië heerst veel armoede. Volwassenen en kinderen die zich in een zwakke positie bevinden, zoals weeskinderen, lijden daar het meest onder.De stichting FLOWGI wil vanuit Nederland iets aan doen. FLOWGI zet zich in voor weeskinderen en arme kinderen die hulp nodig hebben in de Indonesische archipel. Hopelijk steunt u deze stichtingen ook.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een naam is een voorteken. Maar dat niet alleen. Een naam wekt ook verwachtingen. En die mogen hoog gespannen zijn.De meerwaarde van innovatie.

Wij zijn gespecialiseerd in milieuvriendelijke daken. Innovatie is onze tweede natuur. Dat wil zeggen dat wij daken ontwikkelen die hun tijd vooruit zijn. En die meerwaarde creëren voor gebruikers en gebouweigenaren.

Groene gevolgen

Innovatie kent bij ons vele gezichten. Zo vindt u oplossingen die bijdragen aan een beter milieu, minder CO2, een lagere energierekening, een betere luchtkwaliteit, een langere levensduur en een aangenamere leefomgeving. Hergebruik van materialen spreekt voor zich.

Gedreven partners

Bij Innodak verbeteren we niet alleen bestaande oplossingen maar slaan we ook compleet nieuwe wegen in. Om grenzen te verleggen werken we samen met partners die net zo gedreven zijn als wij. Zoals Icopal en Derbigum.

Openluchtlaboratorium

Daken bieden een zee van mogelijkheden. Innoveren is vooral experimenteren en combineren. Milieuvriendelijke daken worden door en door getest in een eigen openluchtlaboratorium: ons innovatiecentrum. Hier kunt u zelf ontdekken wat innovatie voor u betekent.

Innovatie is de tweede natuur van Innodak. Maar wat betekenen de nieuwe ontwikkelingen voor u? Welkom in ons innovatiecentrum. Hier vindt u een update in daktechniek. Nieuwe ontwikkelingen worden aanschouwelijk gedemonstreerd.

Niveau

De plaats van ons innovatiecentrum komt overeen met de aard van ons vak: op het dak. Op hoog niveau krijgt u een indruk van zonnepanelen, zonneboilers en milieuvriendelijke daksystemen.

Seminars

Bij Innodak ontplooien wij initiatieven die leiden tot nieuwe inzichten en werkwijzen. Dat doen wij samen met onze partners Icopal en Derbigum. In ons innovatiecentrum houden wij dan ook regelmatig seminars. Wees welkom om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.