Onze diensten - Innodak
15209
page-template-default,page,page-id-15209,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Onze diensten

Innodak is gespecialiseerd in dakrenovatie, dakonderhoud en het aanleggen van groendaken en daktuinen. Door ruime ervaring en vakkundigheid kunnen wij elk dakproject uitvoeren en een gedegen en praktijkgericht advies opstellen vanuit onze vestigingen in Boxtel en Amsterdam. Het eindresultaat van onze diensten is niet de oplevering van een dak. Of het nu gaat om een dakproject of advies, Innodak ontzorgt en helpt u graag verder.

Bekijk onze diensten:

Dakrenovatie

Is uw dak toe aan vervanging? Dan vindt u bij Innodak de juiste partner. Innodak is gespecialiseerd in dakrenovatie.

Daksystemen

Over innovatieve daksystemen en materialen kan Innodak een boekje open doen. Evenals over meer dan 80 jaar vakmanschap.

Dakveiligheid

Veilig werken op hoogte begint met vertrouwd en eersteklas materiaal. Met MARQ kiest Innodak voor innovatieve veiligheidsproducten.

Groendaken

Innodak heeft veel ervaring in het aanleggen van groendaken en daktuinen, oftewel milieuvriendelijke daken, het is een van onze specialismen en onze passie!

Daksystemen

Voorzorg voorkomt nazorg. En onverwachte kosten en calamiteiten. Door op gezette tijden uw dak te inspecteren kunnen wij eventuele gebreken of verouderingen vroegtijdig signaleren.

Dakveiligheid

Innodak levert en installeert uitsluitend zonne-energiesystemen van hoogwaardige kwaliteit. De componenten van onze zonne-energiesystemen worden met zorg geselecteerd.

Innodak is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van degelijke dakrenovaties, nieuwbouw projecten en dakonderhoud. Zo hebben wij al enorm veel dakprojecten afgerond, hieronder een greep uit ons werk.