Groendaken en daktuinen | Innodak
14
page-template-default,page,page-id-14,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Groendaken en daktuinen

Innodak heeft veel ervaring in het aanleggen van groendaken en daktuinen, het is een van onze specialismen en onze passie! Groendaken worden steeds populairder, want zo is het niet alleen maar mooi en gezellig, maar ook nog eens goed voor het milieu.

 

Daktuinen, milieuvriendelijke daken

Als energie schaars wordt, is het zaak om alle middelen optimaal te benutten. Innodak heeft daar uitgesproken ideeën over. Op het dak liggen vele vierkante meters die uitnodigen om gebruikt te worden. En die alle op een eigen manier kunnen bijdragen aan een beter milieu.

 

Voordelen van groendaken

Groene daken vragen een investering maar gaan twee keer zo lang mee en verdienen zichzelf dubbel en dwars terug. Welk dak past het beste bij uw vraagstelling? Hoe snel verdient uw investering zich terug? Hoe verkleint u uw ecologische voetafdruk? Innodak helpt graag bij de keuze maken van een dak en zetten alle voordelen op een rij:

  • Groendaken verhogen de levensduur van een dak
  • De isolatie van je dak verbetert bij een groendak. Dit houdt in dat kosten van de verwarming of airco flink omlaag zullen gaan. Warmte en kou worden buitengelaten.
  • Groendaken zorgen voor een betere geluidsisolatie.
  • Groendaken maken het mogelijk om water op een natuurlijke manier te zuiveren met behulp van mos en een substraatlaag, goed om te weten wanneer je regenwater opvangt voor andere doeleinden.
  • Daktuinen zien er onwijs goed uit, zijn enorm gezellig en vergroten je leefomgeving.
  • Groendaken voorkomt wateroverlast doordat het regenwater gedoseerd doorstroomt.
  • De planten van groendaken zorgen voor meer zuurstof, ook fijnstof wordt met groendaken uit de lucht gehaald.
  • Groendaken zijn zo goed als onderhoudsvrij.

 

Innodak en groendaken

Innodak staat bekend om zijn specialisatie in dakrenovatie en onderhoud. Maar het aanleggen van daktuinen en groendaken is een specialistische passie. Samen met onze zusterbedrijven Rooflife  en Grown Down Town verzorgen wij het gehele traject van ontwerp tot uitvoering. Innodak is verantwoordelijk voor de realisatie van de plannen van onze zusterbedrijven. Rooflife en Grown Down Town verzorgen het ontwerp en engineering, Innodak realiseert het plan. Van ontwerp tot uitvoering, voor een groendak of daktuin bent u bij Innodak aan het juiste adres.  

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar info@innodak.nl of bel naar 088-500 2900.