Dakveiligheid Boxtel - Innodak
386
page-template-default,page,page-id-386,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Dakveiligheid Boxtel

Innodak is bekend met verschillende dakwerkzaamheden, denk hier bij aan dakrenovatie, dakinspectie en dakonderhoud. Deze werkzaamheden zijn riskant, zo is werken op hoogtes niet geheel ongevaarlijk. Daarom is dakveiligheid ook erg belangrijjk, daarom kiest Innodak voor MARQ. Veilig werken op hoogtes, wij kiezen voor MARQ.

MARQ

Bij MARQ staat kwaliteit, innovativiteit en duurzaamheid centraal. Deze punten staan ook hoog in het vaandel bij Innodak. De keuze voor MARQ was dan ook snel gemaakt. De kwaliteit van de veiligheidsproducten ligt erg hoog, dankzij de productie en ontwerp in Europa. Door de productie dichtbij te houden kan de kwaliteit goed in de gaten gehouden worden. Daarnaast kan er snel gehandeld worden wanneer er veiligheidsproducten gecorrigeerd moeten worden. Dankzij deze kwaliteitscontrole bent u verzekerd van dakveiligheid Boxtel. Innodak kiest daarom ook voor de klim- en valbewegingsproducten van MARQ.

Dakveiligheid Boxtel verzekerd met MARQ

dakveiligheid BoxtelDe dakveiligheid is verzekerd met MARQ dankzij de strenge kwaliteitscontroles. Deze kwaliteitscontroles zijn erg belangrijk door de eisen die binnen Nederland gesteld worden. Het renoveren van een dak, het onderhoud en de inspectie van een dak zijn dan ook riskante activiteiten. Het treffen van goede voorzorgsmaatregelen is dan ook erg belangrijk, denk aan val- en klimbewegingsproducten. Wanneer u kiest voor MARQ, kiest u ook voor slimme, sterke en veilige producten. Deze producten voldoen aan alle eisen en normen die binnen Nederland worden gesteld. 

Dakveiligheid bij Innodak

Innodak kiest voor MARQ. Zo is Innodak erg actief met het werken op hoogtes wanneer het gaat om dakrenovaties, dakinspecties en dakonderhoud. Dit zijn risicovolle taken waar Innodak graag veilig werkt. De val- en klimveiligheidsproducten maken dit mogelijk. Wilt u meer weten over dakrenovatie, dakinspectie of onderhoud? Meer over de producten van MARQ? De diensten van Innodak? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Bel vrijblijvend naar 088 500 29 00 of mail naar info@innodak.nl