Dakveiligheid Amstelveen - Innodak
396
page-template-default,page,page-id-396,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Dakveiligheid Amstelveen

Voor verschillende dakwerkzaamheden bent u bij Innodak aan het juiste adres. Zo zijn wij erg actief als het gaat om dakrenovatie, dakinspectie en dakonderhoud. Dit zijn riskante werkzaamheden, het is dan ook belangrijk dat er veilig wordt gewerkt. Op hoogtes werken is sowieso riskant, daarom kiest Innodak voor MARQ. Met de veiligheidsproducten van MARQ kan er veilig op hoogtes worden gewerkt. Veilig werken? Kies MARQ.

MARQ

Innovatieve, kwalitatieve en duurzame producten staan bij MARQ centraal. Al jaren leveren zij val- en klimbewegingsproducten. Deze drie punten houden zij dan ook altijd in hun achterhoofd bij het ontwerpen en produceren van deze producten. Het ontwerpen en produceren van de producten van MARQ gebeurt op Europese bodem, zo wordt in Europa ontworpen en geproduceerd. Door de productie en ontwerp dichtbij te houden kan de kwaliteit regelmatig worden gecontroleerd. Mocht de kwaliteit niet goed zijn dan kan er op tijd ingespeeld worden en zo nodig gecorrigeerd. Voor dakveiligheid Amstelveen bent u dus verzekerd met de val- en klimveiligheidsproducten van MARQ. Daarom kiest Innodak voor MARQ.

Dakveiligheid Amstelveen met MARQ verzekerd

Dakveiligheid AmstelveenU kunt er zeker van zijn dat dakveiligheid Amstelveen met de klim- en valbewegingsproducten is verzekerd met MARQ. Innodak is erg actief met het werken op hoogtes, denk bijvoorbeeld aan het renoveren van een dak. Bij een dakrenovatie moet een geruime tijd op een hoogte worden gewerkt. Wanneer men veilig kan werken werkt men ook prettiger. Dakveiligheid is dan ook een erg belangrijk punt bij Innodak. 

Dakveiligheid bij Innodak

Bij Innodak is dakveiligheid erg belangrijk, daarom kiest Innodak voor MARQ. Doordat wij actief bezig zijn op hoogtes kiezen wij graag voor kwaliteit. Of het nu gaat om een dakrenovatie, dakinspectie of dakonderhoud, al deze taken worden uitgevoerd op een hoogte. Deze risicovolle taken worden graag veilig uitgevoerd. De producten van MARQ maken dit mogelijk. Wilt u meer weten over onze activiteiten? Meer weten over MARQ? Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Bel vrijblijvend naar 088 500 29 00 of mail naar info@innodak.nl