Dakrenovatie Zaandam - Innodak
329
page-template-default,page,page-id-329,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Dakrenovatie Zaandam

Uw pand is gevestigd in Zaandam en is aan vervanging toe? Innodak voert al jarenlang dakrenovaties uit en is daarom de geschikte partner voor uw project.

Waarom dakrenovatie?

Een dakrenovatie kan vanwege verschillende redenen nodig zijn. Een veelvoorkomende reden is schade, hierbij kunt u denken aan water- of brandschade. Soms volstaat een simpele reparatie aan een schade niet, dan is een dakrenovatie noodzakelijk. Een andere reden is slijtage, door ouderdom slijt het dak na verloop van tijd. Dit komt onder andere door de weersomstandigheden binnen Nederland. Een ander punt is wanneer de stijl van het dak niet meer overeenkomt met wat u voor ogen had. Als laatste kan een dakrenovatie ook kosten besparen, namelijk met een duurzaam dak.

Dakrenovatie Zaandam

Zoekt u een partner die uw dakrenovatie in Zaandam kan uitvoeren? Neem dan snel contact op met Innodak! Wij renoveren daken bij schade, slijtage, veroudering of wanneer u het dak gewoonweg niet meer bij het gebouw vindt passen. Wij hebben jarenlange ervaring en hierdoor kunnen wij voor ieder dakproject een advies geven.

Innodak

Innodak is gespecialiseerd in dakrenovaties, zo hebben wij al meer dan 80 jaar ervaring in het uitvoeren en verzorgen van dakrenovaties. Door deze ervaring en onze vakkundigheid zijn wij in staat om voor elk project dat u voor ogen heeft een passend advies te geven. Samen zoeken wij naar een passende oplossing voor uw dak. Na een dakrenovatie is het resultaat niet alleen belangrijk. Zo blijven wij eveneens uw partner na een dakrenovatie, denk hierbij aan de onderhouds- en prestatiecontracten. Wij staan jaarlijks voor u klaar om uw dak te reinigen, te inspecteren en zo nodig te repareren. Als het gaat om dakrenovatie kunt u rekenen op Innodak.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de mail info@innodak.nl of bel naar 088 500 29 00.