Dakrenovatie Hoofddorp - Innodak
327
page-template-default,page,page-id-327,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Dakrenovatie Hoofddorp

Op zoek naar een vakkundig bedrijf voor uw dakrenovatie? Innodak is de uitkomst voor uw dakrenovatie in Hoofddorp.

Waarom dakrenovatie?

Een dakrenovatie kan vanwege verschillende redenen noodzakelijk zijn. Water- of brandschade hoeft niet meteen te leiden tot een volledige dakrenovatie. Een reparatie kan voldoende zijn, wanneer een schade te groot is om te herstellen is een volledige dakrenovatie noodzakelijk. Wanneer u het niet zeker weet komen wij graag kijken en leggen wij vrijblijvend de mogelijkheden voor het dak voor. Een andere reden waarom een dakrenovatie noodzakelijk is is bij slijtage door veroudering. Hierdoor kan het zijn dat het dak niet meer voorziet in de behoeften van het gebouw. Een dakrenovatie kan u ook vaak geld besparen, denk hierbij aan de verbeterde isolatietechnieken waardoor u niet zo snel de warmte van uw gebouw verliest. Wanneer u graag het aanzicht van het gebouw wilt veranderen is een dakrenovatie vaak een belangrijke factor, een andere veelvoorkomende reden waarom men kiest voor een dakrenovatie 

Dakrenovatie Hoofddorp

Innodak is er voor uw dakrenovatie in Hoofddorp. Wij streven naar het beste eindresultaat, dit is echter niet de oplevering maar de service. Dit ziet u terug in ons aanbod van onderhouds- of prestatiecontracten. Zo waarborgen wij onze kwaliteit als het gaat om dakrenovaties. Innodak is de geschikte partner voor een dakrenovatie. Wij verstaan ons vak al meer dan 80 jaar en bij ons staat kwaliteit en goede service dan ook centraal. Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw dakrenovatie? Stop dan met zoeken en neem contact op met Innodak!

Innodak

Innodak is de geschikte partner als u op zoek bent naar een dakrenovatie. Na oplevering van het dak houdt de relatie nog niet op. Zo is Innodak er ook voor het onderhoud van de daken, dit is namelijk erg belangrijk om de kwaliteit van daken optimaal te houden. Het eindresultaat is dus niet het allerbelangrijkste, dit ziet u terug aan onze onderhouds- en prestatiecontracten. Wij houden graag het onderhoud bij voor u. Onze dakspecialisten reinigen, inspecteren en repareren zo nodig uw dak jaarlijks. Wij staan voor duurzaamheid en kwaliteit, Innodak is er voor elk project en u kunt op ons rekenen. Voor elke dakrenovatie vindt u bij Innodak de juiste partner.

Wilt u weten wat Innodak voor uw dakrenovatie kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de mail info@innodak.nl of bel naar 088 500 29 00.