Dakrenovatie Den Bosch - Innodak
339
page-template-default,page,page-id-339,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Dakrenovatie Den Bosch

Op zoek naar een bedrijf voor een dakrenovatie? Dan vindt u bij Innodak de geschikte partner. Wij zijn er voor uw dakrenovatie Den Bosch

Waarom een dakrenovatie?

Een dakrenovatie kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn. Wij geven graag aan wat de meest voorkomende redenen zijn. Allereerst door veroudering, een dak gaat minimaal 20 jaar mee. Door verschillende weersomstandigheden krijgt een dak veel te verduren. Hierdoor kan een dak na verloop van tijd niet meer in de behoeften voorzien van een pand, een dakrenovatie kan dan noodzakelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan water- of brandschade, een schade is in de meeste gevallen te repareren. Maar wanneer een simpele reparatie niet volstaat raden wij een dakrenovatie aan.

Een dakrenovatie is in investering voor de toekomst. Zo kan het het aanzien van een pand sterk verbeteren maar ook kosten besparen. Dankzij toepassing van nieuwe technieken bij milieuvriendelijke daken bieden wij innoverende daken aan. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Vakkundige dakrenovatie Den Bosch

Voor een vakkundige dakrenovatie Den Bosch bent u bij Innodak aan het juiste adres. Naast het uitvoeren van een dakrenovatie houden wij ook graag het onderhoud en inspectie bij. Zo bieden wij na de oplevering van het dak prestatie- of onderhoudscontracten aan. Op die manier heeft u een waterdicht dakonderhoud voor de korte of lange termijn. De oplevering is een belangrijk eindresultaat, maar het onderhoud van een dak ook. Zo voorkomt voorzorg nazorg, en hiermee tegelijkertijd onverwachte kosten en calamiteiten. Innodak helpt u graag.

Innodak

Bij Innodak staat kwaliteit en milieuvriendelijkheid centraal. Zo zijn wij gestart in 1933 en hebben wij jaren ervaring als het gaat om daken. Wij werken voor verschillende grote bedrijven waar daken worden gerenoveerd en onderhouden. Wij lopen graag voorop in het duurzaam bouwen van daken en het bieden van oplossingen die hun tijd vooruit zijn. Loopt u mee? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons altijd vrijblijvend bellen 088 500 29 00 of mail info@innodak.nl.