Welkom bij Innodak. Innovatief in daken - Innodak
57
page-template-default,page,page-id-57,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Welkom bij Innodak. Innovatief in daken

Innodak is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van degelijke dakrenovaties,nieuwbouw projecten en dakonderhoud.

Gezien onze ruime ervaring en vakkundigheid zijn wij in staat voor elk dakproject een gedegen en praktijkgericht advies op te stellen vanuit onze vestigingen in Boxtel of Amsterdam.

Het eindresultaat van een dakrenovatie is niet de oplevering van de dakrenovatie. Door servicegerichte onderhouds- of prestatiecontracten af te sluiten met Innodak, wordt de gebouweigenaar ontzien in de zorg voor zijn dakonderhoud. Onze deskundigen staan hierbij borg voor het jaarlijks reinigen, inspecteren en preventief repareren van het dak, met daarbij een gedegen advies voor korte en lange termijn.

 

Ook kunnen wij u adviseren op het gebied van een groendak, een sedumdak, een daktuin of een dakterras.  

Samen met onze zusterbedrijven Rooflife en Grown Down Town verzorgen wij van ontwerp tot aanleg uw groendak.

www.rooflife.nl | www.growndowntown.com

Innodak staat voor duurzaamheid en kwaliteit, maar een groot deel van onze werkzaamheden bestaan uit het renoveren van daken zowel klein als groot en het repareren van daklekkages en het jaarlijks onderhoud aan daken.

 Op ons kunt u rekenen van start tot finish.