Visie - Innodak
4
page-template-default,page,page-id-4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Visie

Innodak is in 1933 gestart onder de naam Voermans Dakbedekkingen en door de jaren heen uitgegroeid tot een dakrenovatie, onderhoudsbedrijf van betekenis, wij werken voor klanten zoals Heineken, KLM, Nederlandse spoorwegen, en zijn sterk vertegenwoordigd bij het onderhoud van ziekenhuizen en zorginstellingen, in 2014 hebben wij 4 ziekenhuizen de daken gerenoveerd.

Inno_conceptbeeld1Er is sinds de oprichting veel veranderd op het gebied van daken en het aantal daken dat wij renoveren en onderhouden is enorm toegenomen, wij zijn uitgegroeid tot een specialist op het dakrenovatie.

De wereld staat meer dan ooit voor een uitdaging. Hoe kunnen we samen de klimaatdoelen halen en van Kyoto een succes maken? Milieuvriendelijke daken spelen daarin een rol van betekenis.

Innodak heeft als doelstelling om het dakoppervlak niet meer alleen als waterkerende laag te zien, maar ook als oppervlakte waar men wat mee kan, wij zien het dak als maaiveld!

Op dit maaiveld kunnen groene, innovatieve daken worden aangelegd, deze verminderen het broeikaseffect en het energieverbruik. Doordat ze drastisch de energiekosten verlagen verdient de investering zich dubbel en dwars terug. Onze uitdaging? Voorop lopen in duurzaam bouwen en oplossingen bieden die hun tijd vooruit zijn.