Innovatie - Innodak
41
page-template-default,page,page-id-41,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Innovatie

Een naam is een voorteken. Maar dat niet alleen. Een naam wekt ook verwachtingen. En die mogen hoog gespannen zijn.De meerwaarde van innovatie

Welkom bij Innodak. Wij zijn gespecialiseerd in milieuvriendelijke daken. Innovatie is onze tweede natuur. Dat wil zeggen dat wij daken ontwikkelen die hun tijd vooruit zijn. En die meerwaarde creëren voor gebruikers en gebouweigenaren.

Groene gevolgen

Innovatie kent bij ons vele gezichten. Zo vindt u oplossingen die bijdragen aan een beter milieu, minder CO2, een lagere energierekening, een betere luchtkwaliteit, een langere levensduur en een aangenamere leefomgeving. Hergebruik van materialen spreekt voor zich.

Gedreven partners

Bij Innodak verbeteren we niet alleen bestaande oplossingen maar slaan we ook compleet nieuwe wegen in. Om grenzen te verleggen werken we samen met partners die net zo gedreven zijn als wij. Zoals Icopal en Derbigum.

Openluchtlaboratorium

Daken bieden een zee van mogelijkheden. Innoveren is vooral experimenteren en combineren. Milieuvriendelijke daken worden door en door getest in een eigen openluchtlaboratorium: ons innovatiecentrum. Hier kunt u zelf ontdekken wat innovatie voor u betekent.

  20120212231943_a2_k1 20120216212234_g2_k

Innovatie is de tweede natuur van Innodak. Maar wat betekenen de nieuwe ontwikkelingen voor u? Welkom in ons innovatiecentrum. Hier vindt u een update in daktechniek. Nieuwe ontwikkelingen worden aanschouwelijk gedemonstreerd.

Niveau

De plaats van ons innovatiecentrum komt overeen met de aard van ons vak: op het dak. Op hoog niveau krijgt u een indruk van zonnepanelen, zonneboilers en milieuvriendelijke daksystemen.

Seminars

Bij Innodak ontplooien wij initiatieven die leiden tot nieuwe inzichten en werkwijzen. Dat doen wij samen met onze partners Icopal en Derbigum. In ons innovatiecentrum houden wij dan ook regelmatig seminars. Wees welkom om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.


  20120216212234_g1_k 20120216212234_g2_k